Weekendens I FORM Hjerteløb

Synd, jeg ikke mødte så mange velkendte ansigter i weekenden – I ved slet ikke, hvad I er gået glip af.. ;) haha …no hard feelings. 

Jeg var jo med til I FORM Loppet i Malmö bare ugen efter, at jeg var startet hos I FORM. Den her weekend var anderledes, da jeg selv har været med inde over planlægningen af forskellige ting i forbindelse med løbet. Det var vildt fedt at opleve – det hele spillede rent faktisk, og vi havde en skøn eftermiddag, hvor der blev løbet for forskning i kvindehjertet. Ovenfor ser I et par billeder fra dagen i Charlottenlund. 

I går var vi i Aarhus til kick-off møde for I FORM Løbet 2015 – Kan I mærke mit excitement? Mere planlægning og et nyt event er på vej. wuhu! 

Hav en fantastisk onsdag♥

___________________________________________________________________________________

Hi! 

Above you see some pictures from the race, which I’ve been working on the last few months. It all went so well. A lot of people participated and gave their support for research into the women’s heart. Seeing what you’ve worked on for so long, finally running of the stack was an amazing feeling.

Yesterday, we went to Aarhus in Jutland for a kick-off meeting for our next race in the Summer. Can you feel my excitement? More planning and an upcoming event on it’s way. wuhu! 

Have an amazing Wednesday♥

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: